Om oss

Pålitligt rörmokeri på Lidingö med omnejd


Erfarenhet

När du anlitar Lidingö Rör & Värme AB får du hjälp och assistans från en rörmokare med lång erfarenhet och ett stort kunnande inom branschen. Det tar vi med oss till varje nytt arbete, eftersom vi vet att vårt nästa arbete är absolut viktigast för dig som kund. Med oss som samarbetspartner är dina rör i trygga händer.

Service

Hos oss står kunden alltid i centrum. Vårt mål är att kunna erbjuda bästa möjliga service för alla våra kunder. Det innebär dels ett vänligt och lyhört kundmottagande, men också att snabbt vara på plats när något händer, och utföra jobb med oslagbart resultat. Fråga oss gärna om det är något du undrar över, vi hjälper gärna till med svar, tips och råd.

Kvalitet

Genom att alltid välja material, tillbehör och verktyg av högsta kvalitet kan vi säkerställa ett arbete av högsta kvalitet. Vi ser till att hålla oss à jour med utvecklingen inom branschen för att kunna erbjuda moderna metoder för alla tillfällen. Alla jobb som utförs kommer med en kvalitetsgaranti, vi är te.x auktoriserade för säkert vatten. Då kan du som kund kan sova lite lugnare.