Team

Professionell vvs-montör i Lidingö

Anlita Lidingö Rör & Värme AB när du vill ha kvalitet hos din vvs-montör i Lidingö.

Lidingö Rör & Värme AB är en rörmokare och vvs-montör i Lidingö som med lång erfarenhet, engagemang och personlig service erbjuder kvalitetstjänster för alla kunder.Vi ser oss själva som en del av samhället och den lokala förankringen är viktig för oss. När du anlitar oss möts du av människor i din närhet, människor du kan lita på i varje situation.

När olyckan är framme och du behöver snabb hjälp med ditt kök, badrum eller annat inom rörmokeri och vvs, så är det viktigt att få hjälp av kunniga och engagerade yrkesproffs. Det får du med oss.


Engagemang

GGRPlumberinstallingShower10

Det är inte alla som har turen att få jobba med något de verkligen tycker om. Vårt team är engagerade och brinner för att erbjuda bästa möjliga service till alla de människor vi träffar inom yrket. Vår passion, din förtjänst.

Personlig service

Personlig service

För oss står kunden alltid i centrum. Vi vet att varje jobb är unikt, eftersom det är unikt för våra kunder. Därför ser vi alltid till att anpassa vår service efter våra kunder, för bästa möjliga resultat. Skräddarsydda tjänster.

Lokal förankring

Lokal förankring

Lidingö Rör & Värme AB är en del av Lidingö, och när du ringer oss kan du alltid vara trygg i vetskapen att du får hjälp av en kunnig, erfaren yrkesexpert med nära anknytning till orten. Vårt mål är att alltid tala samma språk som våra kunder. Klara besked, raka rör.