Tjänster

Totalentreprenad av din vvs-montör i Lidingö


Nyinstallation

Nyinstallation

Lidingö Rör & Värme AB är din självklara samarbetspartner när du ska installera nytt inom rör och vvs. Oavsett om det gäller ny toalett eller vask som ska installeras eller om det handlar om totalentreprenader vid nytt husbygge så erbjuder vi snabb och smidig installation av högsta kvalitet. Tack vare vår långa erfarenhet av VVS-installation ser vi till att arbetet blir väl utfört och att du som kund ska bli nöjd. Vi ger gärna ett kostnadsförslag för våra VVS-installationer, och ser alltid till att hålla oss inom tidsplan och budget.

Service & Underhåll

Service & Underhåll

Det bästa sättet att undvika stora kostnader för dina rör och vvs är regelbunden inspektion och underhåll från en certifierad yrkesexpert. När olyckan väl är framme kan vi hjälpa dig snabbt och enkelt. Vi har kort responstid och är på plats innan du vet ordet av. Visst kan många laga en läckande kran, men chansa inte om du är osäker, se till att alltid ha vårt nummer i närheten så att du kan ringa när du behöver det.

Renovering

Renovering

Är du trött på ditt gamla kök? Börjar badrummet se lite sjaskigt ut? Är det dags för en förändring? Då ska du vända dig till oss. Vi fixar allt som har med rör och vvs att göra under din renovering. Från val av rör, vask och handfat till installation och design. Kontakta oss gärna för att diskutera olika lösningar så kan vi ge dig ett kostnadsförslag på hela arbetet. Vi ser till att du får den förändring du så gärna vill ha!